Aanmelden

Gezocht: podiumbeesten, live op L1 TV!

Doe mee met het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival 2018-2019!

Vind je het leuk om te zingen en op te treden? Ken je iemand die je helpt een vastelaovendliedje te maken? Ligt er al een vasteloavendliedje op de plank? Ja? Geef je dan op voor het KVL, het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival. Je kunt meedoen met je hele klas, alleen, of met een groepje! Je mag ook meedoen met het liedje waarmee je het afgelopen jaar in de plaatselijke liedjesmiddag hebt meegedaan!

Tijdens één van de twee halve finales is het podium voor jou gereserveerd en mag je voor een vakkundige jury je nummer zingen. De 11 beste nummers gaan door naar de finale op 10 februari  in Heel.

De halve finales zijn op 25 november in Horn en op 1 december in Sittard.

Inschrijven kan nu meteen maar uiterlijk 1 november via het aanmeldformulier HIERONDER. Of via een e-mail met naam,adres, telefoonnummer naar mailadres aanmelden@kvl-limburg.nl .

Het liedje zelf moet uiterlijk 1 november 2018 bij ons binnen zijn. Dat is een opname in MP3-formaat van de zelf ingezongen zang en de liedbegeleiding voor de live te zingen voorronden en de melodie van het lied in notenschrift. Let op: er mag geen volwassene meezingen!

De tekst van het lied gelieve aan te leveren in Word-formaat.

VEEL SUCCES! SEE YOU AT KVL!

Inschrijven kan helaas niet meer. Kom gerust kijken naar de halve finales en wellicht dat we je volgend jaar op het podium mogen verwelkomen!