Informatie

We kijken uit naar  het seizoen 2018-2019!

1e Halve Finale
Zondag 25 november 2018 zijn we te gast bij VV De Sjaopsköp in Horn. Vanaf 14.30 zijn jullie welkom in De Postkoets in Horn.

2e Halve Finale
Zaterdag 1 december is CV De Kempernaaze uit Sittard onze gastheer en ook dan is eenieder vanaf 14.30 uur welkom in Zalencentrum De Oase in Sittard.

Voor beide halve finales geldt dat de entree gratis is.Verenigingen die zich kandidaat willen stellen voor een halve finale voor het seizoen 2019-2020 zijn van harte welkom.

Wie wordt WINNAAR KINJER VASTELAOVEND LEEDJESFESTIVAL (KVL) 2018 ???

Wie wordt in 2018 de opvolger van OBS De Sjtadssjool (Sittard) met ‘Eine top vasteloavend’? Wie wordt de grote winnaar in de finale op zondag 10 februari 2019?

Voor de grote finale is het KVL op zondag 10 februari te gast in Heel. De finale wordt georganiseerd door VV De Gangmaekers en vindt plaats in Cultureel Centrum Don Bosco in Heel.

De jury bij de halve finales bestaat jaarlijks uit minstens vier personen. Zij zijn allemaal deskundig op het gebied van tekst en/of muziek. Bij beide halve finales is de samenstelling van de jury gelijk. De jury kiest na elke voorronde drie deelnemers uit, die rechtstreeks geplaatst zijn voor de grote finale.

Na de twee halve finales worden, op basis van een vergelijking van de juryrapporten van Noord en Zuid, de laatste vijf finalisten gekozen, waarmee het totaal op elf deelnemers aan de finale komt.

Tijdens de finale is er een juryteam dat uit minstens zes leden bestaat. Daarnaast zijn er nog eens 11 kinderjuryleden, want elke deelnemer mag een eigen jurylid meenemen naar de finale.

Elk jaar wordt een CD gemaakt van de liedjes die de elf finalisten in de finale ten gehore zullen brengen. In de studio worden de opnames altijd in de periode in of na de Kerstvakantie gemaakt.

Na de finale wordt de CD aan alle basisscholen in Limburg gratis ter beschikking worden gesteld. We hopen dat de muziek veel gedraaid en gezongen zal worden tijdens de carnavalsvieringen.

De CD kan worden besteld. Ga met de cursor over de foto van de CD-hoes op de homepage voor nadere informatie over het bestellen van de CD.

Veel luisterplezier!

Het KVL is een uniek kinderfeest in zijn soort. Continuïteit is slechts mogelijk als we maatschappelijke partners vinden. Wij hebben een uitgebreid sponsor- en advertentieprogramma. Wij vertellen er graag meer over. Stuur ons een mail via info@kvl-limburg.nl of gebruik het contactformulier via deze website. Wij nemen dan contact met u op.