Start Kaartverkoop KVL op 1 januari 2024

Op 1 januari 2024, om 11.00 uur, gaat de kaartverkoop van start voor het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival (KVL). Dit spraakmakende evenement belooft op zondagmiddag 28 januari 2024 plaats te vinden in het sfeervolle Cultureel Centrum Don Bosco te Heel.

Dit jaar zullen 11 getalenteerde finalisten strijden om de ereplaats tijdens de 23ste editie van het KVL. Een spannende, maar vooral,plezierige strijd staat ons te wachten, waarbij de artiesten hun talent tentoonspreiden en het publiek trakteren op “vastelaovesleedjes” van top kwaliteit!

Het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met Vastelaoves Vereniging de Gangmaekers, Cultureel Centrum Don Bosco, L11 alaaf, Buro Tint en Marlstone  Music. De kaartverkoop is enkel online via de website waar de kaarten beschikbaar zullen zijn tegen een tarief van 11 euro voor volwassenen (17+) en 5 euro voor de jeugd (van 1 t/m 16 jaar).

Belangrijk om te vermelden is dat het aantal beschikbare kaarten beperkt is, en er geen mogelijkheid is tot reservering. We hanteren het principe van ‘vol is vol’.

Wij nodigen alle ‘vastelaovesliefhebbers’ van harte uit om deel te nemen aan dit kleurrijke spektakel in Heel. Mis het niet en verzeker uzelf tijdig van toegang tot het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival.